Zehnder: Een Leider in Binnenklimaatoplossingen

In de wereld van binnenklimaatoplossingen staat Zehnder al meer dan een eeuw bekend als een pionier en marktleider. Met een diepgewortelde toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid heeft Zehnder een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor huiseigenaren, architecten en bouwprofessionals over de hele wereld.

Zehnder: Een Overzicht

Zehnder, opgericht in 1895 in Gränichen, Zwitserland, begon als een bescheiden onderneming en groeide uit tot een wereldwijde speler in de industrie van binnenklimaatoplossingen. Met 17 productielocaties en aanwezigheid in meer dan 70 landen, heeft Zehnder een uitgebreid portfolio van hoogwaardige producten ontwikkeld om te voldoen aan de diverse behoeften van consumenten en professionals.

Binnenklimaatoplossingen

Zehnder biedt een uitgebreid assortiment aan binnenklimaatoplossingen, waaronder ventilatiesystemen, designradiatoren en industriële luchtreinigingssystemen. Hun producten zijn ontworpen met het oog op comfort, energie-efficiëntie en gezondheid, en bieden gebruikers de mogelijkheid om een gezond en comfortabel binnenklimaat te creëren in elke ruimte.

Innovatie en Kwaliteit

Wat Zehnder onderscheidt, is hun voortdurende streven naar innovatie en kwaliteit. Met meer dan 1400 wereldwijde patenten en een focus op geavanceerde technologieën, blijft Zehnder de grenzen verleggen van wat mogelijk is op het gebied van binnenklimaatoplossingen. Hun producten zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en passen naadloos in moderne architectonische ontwerpen.

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als een bedrijf dat waarde hecht aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, streeft Zehnder ernaar om een minimale ecologische voetafdruk achter te laten. Ze nemen actief deel aan initiatieven voor energiebesparing en milieubescherming, en werken voortdurend aan het verminderen van hun impact op het milieu.

De Groof Zelfbouw: Een Betrouwbare Partner

Als leverancier van zelfbouwpakketten voor elektriciteit en domotica, ziet De Groof Zelfbouw Zehnder als een betrouwbare partner voor hoogwaardige binnenklimaatmaterialen. Door samen te werken met Zehnder, kunnen we onze klanten voorzien van de beste producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in hun woningen.

Kortom, met hun toewijding aan innovatie, kwaliteit en duurzaamheid, blijft Zehnder een voorloper in de wereld van binnenklimaatoplossingen, en een waardevolle partner voor De Groof Zelfbouw en onze klanten.


Zehnder: Een Leider in Binnenklimaatoplossingen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x