Centraal Stofzuigsysteem

Zelf een centraal stofzuigsysteem installeren?

Wie al een centraal stofzuigsysteem heeft, wil het nooit meer missen. Bovendien kan iedereen dat makkelijk zelf installeren. Dankzij onze zelfontwikkelde begeleidingsmethode is het kinderspel.

Wat is een centraal stofzuigsysteem?

Een centraal stofzuigsysteem bestaat uit een netwerk van buizen die vanuit elke ruimte in verbinding staan met één centrale stofzuiger, bijvoorbeeld in je kelder. Wanneer je in een kamer wilt stofzuigen, dan ‘plug’ je gewoon een stofzuigslang in één van de stopcontacten.

Je hoeft dus nooit meer een zware stofzuiger te dragen. Bovendien heb je tijdens het stofzuigen geen last van lawaaihinder. Er wordt geen fijn stof meer verspreid in de ruimte, uitermate gezond voor mensen die lijden aan allergieën.

Wij werken met de stofzuigersystemen van TUBO.


Hoe verloopt onze samenwerking? 

Bij ons ga je niet zonder begeleiding aan de slag met een standaard zelfbouwpakket. Onze methode staat garant voor een persoonlijke opvolging én voor maatwerk, vanaf de eerste kennismaking tot en met de finale indienststelling van jouw stofzuigsysteem.


① Vrijblijvende voorstelling van het systeem en de mogelijkheden

We stellen vrijblijvend de mogelijkheden van een centraal stofzuigsysteem voor tijdens een kennismakingsgesprek in ons kantoor te Herselt. We demonstreren de voordelen en de werking op een model in onze showroom. 

Breng zeker het grondplan mee van je nieuwbouw of te renoveren woning. Op basis hiervan werken wij later een offerte uit. 

Maak hier je afspraak


② Technisch voorstel met grondplan en gedetailleerd prijsvoorstel

Na de vrijblijvende kennismaking werken wij op basis van jouw grondplan een volledig technisch voorstel uit mét een gedetailleerd prijsvoorstel voor de volledige installatie.


③ Individuele startcursus voor jou en helpende handen

Na goedkeuring van de offerte en vooraleer je aan de slag gaat met de installatie geven we jou een individuele cursus via Zoom met een uitgebreide toelichting en gerichte instructies. Ook familie en vrienden die mee zullen helpen bij de installatie kunnen deze cursus online volgen. Bovendien wordt alles opgenomen zodat je de cursus nadien nog eens kan herbekijken. 


④ Legplannen en instructies op maat

Na de cursus ontvang je geplastificeerde legplannen voor jouw individuele systeem mét duidelijke pictogrammen samen met een draaiboek met foto's. Ook de cursus zelf kan je online opnieuw bekijken. 


⑤ Levering van de materialen op de werf

De materialen die jij nodig hebt worden door ons persoonlijk op de werf geleverd. Daarbij geven we nog eens opnieuw instructies en handige tips.


⑥ Altijd bereikbaar voor vragen

Als je dan tijdens de installatie toch nog met vragen zit kan je ons 7/7 dagen en 24/24 uur bereiken per telefoon. Onze begeleiding omvat een onbeperkt aantal werfbezoeken op verzoek. 


⑦ Bekijk hier hoe het stofzuigsysteem van Tubo werkt:

Centraal Stofzuigsysteem

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x