Over ons

Maak kennis met Frank en Mattias, mannen met ervaring

Na meer dan tien jaar te hebben gewerkt als zelfstandig elektricien, stapte zaakvoerder Frank De Groof in 2005 over naar zelfbouw. In die tijd behoorde Frank tot de pioniers in de zelfbouwmarkt. Sinds 2016 is Mattias Peeters zijn vaste partner in crime... of net niet 'in crime' want Mattias heeft een erkend diploma alarm- en beveiliginstallateur op zak. Hij is dan ook verantwoordelijk voor de tak beveiliging binnen De Groof Zelfbouw. 

Dankzij de zelfontwikkelde en erg persoonlijke begeleidingsmethode van Frank en Mattias mag jij als zelfbouwer rekenen op een slagingspercentage van 100%. Al meer dan 800 zelfbouwers deden het jou voor en legden met succes zélf elektriciteit in hu woning, plaatsten een ventilatie- of alarmsysteem of installeerden een centraal stofzuigsysteem.

Wat kunnen Frank, Mattias en ook Nele voor jou betekenen?

Zaakvoerder Frank De Groof volgt elk zelfbouwproject persoonlijk op, vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de finale oplevering. Hij wordt daarbij bijgestaan door vaste medewerker en zakenpartner Mattias Peeters, eveneens ervaren elektricien én erkend alarm- en bewakingsinstallateur. 

Terwijl Frank de klantenopvolging verzekert, neemt Mattias de installatie en ingebruikname van de zekeringkast, de ventilatie-unit of centrale stofzuiger op zich. Mattias is bovendien de man bij wie je terecht kan voor het hele alarm- en beveiligingsgebeuren. 

De vriendelijke stem aan de telefoon en de rots in de branding wat betreft papierwerk en boekhouding is dan weer die van Nele Nies. Zij zorgt binnen De Groof Zelfbouw voor alle nodige logistieke ondersteuning.Wat maakt onze begeleidingsmethode zo uniek? 

Frank De Groof ontwikkelde een eigen begeleidingsmethode die zich op tal van vlakken onderscheidt van andere bedrijven die zich richten op zelfbouwers. Mattias Peeters vult dit perfect aan met een correcte opvolging, uitwerking en controle van de door doe-het-zelvers geplaatste zekeringkasten en installaties. 

  • Voor elk project wordt er na een kennismakingsgesprek een op maat gemaakte heldere prijsofferte uitgewerkt, volledig onderbouwd met technische en duidelijke legplannen.
  • Offertes worden nooit uitgewerkt op basis van mails.
  • Elke zelfbouwer start na een uitgebreide, individuele cursus, aangevuld met heldere instructies op foto.
  • Materialen worden persoonlijk op de werf afgeleverd, met een een extra moment om toelichting te geven en vragen te stellen.
  • Materialen worden voorzien van heldere symbolen, zodat  eenvoudig de link kan worden gelegd met de instructies op het legplan.
  • Elk begeleidingstraject omvat een onbeperkt aantal werfbezoeken op aanvraag. Telefonisch zijn we 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar.

Wat zijn de kwaliteitsmaterialen waarmee we werken?

De Groof werkt samen met een beperkt aantal, strikt geselecteerde Europese kwaliteitsfabrikanten. Zeker als je zelf aan het werk gaat is het belangrijk goede, kwaliteitsvolle materialen te gebruiken, duidelijk en mét garanties. Frank en Mattias werken enkel met materialen en fabrikanten waar ze zelf achter staan. 


VERGUNDE ONDERNEMING VOOR
ALARM- EN CAMERASYSTEMEN
BTW BE 0467.217.623
Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x